Atorgada la subvenció INDITEX-MODA RE 

Per aquest exercici de 2020 uns dels objectius marcats per la empresa Troballes era la reforma de la nostra botiga més emblemàtica, la botiga social, situada al Carrer del Sant Crist, número 2 de Lleida.

Gràcies al finançament d’Inditex destinat als projectes de MODA-RE, podrem a finals d’any i aprofitant el tancament nadalenc, realitzar una reforma que augmenti en 30 els metres quadrats de la botiga a més de realitza una distribució interna de l’espai i un toc de pintura nou associats als colors corporatiu de MODA-RE.

A més dintre de la subvenció existeix una partida pressupostaria destinada al manteniment dels contenidors de recollida de roba distribuïts per tota la Diòcesi que conjuntament amb el finançament del Fons social Europeu (POISES) permet la continuïtat del projecte social de Troballes.