Agraïment de final d’any

Acaba un 2020 complicat en què des de Troballes fem un agraïment a dos dels principals finançadors que tenim, Inditex i el fons Social Europeu (POISES), per la seva col·laboració que ens ha permès dur a terme diferents línies de treball.

Gràcies a la subvenció del programa Inditex – Cáritas Española: “empleo en igualdad de oportunidades”, hem pogut crear un nou lloc de treball i adquirir una furgoneta, que s’ha destinat al nostre projecte de Troballes Llar. En aquest context, el finançament ens ha permès realitzar un nou contracte d’inserció, donar a conèixer els projectes de Troballes Llar i Bugaderia i reforçar la recollida de roba per tot el territori. Per la seva part el finançament dels Fons Social Europeu ens ha permès seguir una lineal de continuïtat de la qual se’n beneficien directament 5 contractes d’inserció i el nostre tècnic de producció.