Aconsegueix 3 euros de regal a les nostres botigues

Fins al 30 de setembre, totes les persones que s’acostin a les botigues de Troballes de la ciutat de Lleida, tant a la del carrer del Bisbe, 2 com a la de Príncep de Viana, 78, podran bescanviar un xec regal de 3 euros per a cada compra igual o superior a 30 euros. El descompte es podrà fer servir tant per a l’adquisició de roba com de calçat i complements. Aquesta iniciativa, que rep el suport del Fons Social Europeu, vol agrair en aquesta àpoca de crisi la fidelitat de la clientela habitual i potenciar que tot tipus de públic s’acosti a les nostre botigues.

Al llarg de tot el període d’excepcionalitat, des de Troballes s’ha seguit amb l’activitat amb els protocols sanitaris establerts, oferint els serveis mínims en bugaderia, recollida i donació de roba. Ara, una vegada podem a tornar a obrir al públic les botigues, toca també recompensar a totes aquelles persones que estan passant moments de dificultat i, per això, una forma de seguir al seu costat és oferint aquest xec regal, ja disponible i podent-lo utilitzar fins al 30 de setembre.