Reobre la botiga de Troballes del carrer del Bisbe

Aquesta setmana s’ha reobert la botiga Troballes-Roba Amiga situada al carrer del Bisbe número 2 de Lleida. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 hores i dissabtes de 10 a 14.00 hores. A l’establiment únicament hi podran coincidir dues persones que vinguin de l’exterior, que rebran atenció individualitzada per part d’empleats i empleades de la botiga, i els emprovadors no estaran actius. L’entitat segueix tots els protocols de desinfecció de la roba i mesures d’higiene que exigeixen les administracions.

Durant el període d’excepcionalitat, Troballes no ha aturat la totalitat de la seva activitat i ha seguit oferint els serveis mínims en bugaderia, recollida i donació de roba. Com sempre, l’entitat s’ha mantingut al costat de les persones i dels col·lectius més vulnerables, realitzant esforços per ajudar a la ciutadania, com la donació realitzada el passat 23 de març de 1.000 guants, 50 pantalons d’un sol ús i 50 bates a l’hospital Universitari Arnau de Vilanova.

Us informarem de possibles novetats segons evolucioni la situació sanitària.