Troballes davant el Coronavirus

Davant la situació d’excepcionalitat en la qual ens trobem a causa del COVID-19, Troballes tancarà les seves portes al públic però no aturarà la totalitat de la seva activitat. Aquests dies seguirem en serveis mínims en bugaderia, recollida i donació de roba.

En el cas de la bugaderia complirem, o inclús augmentarem, la nostra col·laboració amb l’Ajuntament de Lleida per cobrir les necessitats bàsiques d’higiene per les persones participants en el PLA IGLÚ, higiene totalment fonamental per evitar la propagació del nou virus. Així mateix, de la mà de Càritas Diocesana de Lleida donarem cobertura als casos de necessitats més extrems referents a la donació de roba per a famílies vulnerables o persones que ho necessitin.

Per últim mantindrem un servei mínim de recollida de roba per tota la Diòcesis de Lleida, tal com va anunciar el director de Càritas Diocesà de Lleida, Rafael Allepuz, demanem a la societat que no dipositi roba durant aquest estat d’alarma en el que ens trobem, ja que la salut dels nostres treballadors sempre serà prioritzada. La situació actual ens exigeix realitzar uns serveis mínims, si realitzem donacions amb normalitat, haurem d’augmentar les hores d’activitat, cosa gens recomanable actualment. Tot i això, informem que tot el nostre personal ha estat informat de les mesures de seguretat que ha d’adoptar per fer front al COVID-19, i a la vegada tothom disposa de l’equipament bàsic necessari per evitar riscos de contagi.

Troballes, com sempre, estarà al costat dels més necessitats i realitzarem els esforços necessaris per ajudar a la ciutadania, com la donació realitzada el passat dilluns 23 de març de 1.000 guants, 50 pantalons d’un sol ús i 50 bates a l’hospital Universitari Arnau de Vilanova.

Si tens alguna consulta o dubte pots trobar-nos de dilluns a divendres de 09h a 14h al telèfon 973 28 90 74. Esperem que tots puguem retornar a la normalitat el més aviat possible, fins aleshores #QuedatACasa.