Càritas Diocesana de Lleida escalfa motors per la seva assemblea general

Càritas Diocesana de Lleida escalfa motors per la seva assemblea general

Càritas Diocesana de Lleida celebrarà el vinent 18 de gener la seva Assemblea General amb el lema ‘ Implicats en un somni comú’. La trobada tindrà lloc al Col·legi Episcopal de Lleida.

L’assemblea començarà a les nou del matí amb l’acollida i a les 9.30 es farà la benvinguda i presentació. A les 10.30 hores tindrà lloc la xerrada ‘El valor del comú’ a càrrec de Juan José López de Càritas Española.

Després d’una pausa arribarà el torn de fer públic els resultats de l’enquesta que Càritas Diocesana de Lleida ha fet a les darreres setmanes. A continuació, tindrà lloc una taula rodona sobre ‘Diàleg sobre participació, acompanyament i vinculació’. Més tard, es farà la votació dels candidats a formar part del Consell de Càritas Diocesana de Lleida.

A les 13.30 hores es farà una celebració de la paraula. A la tarda, després del dinar, es farà el reconeixement del voluntariat a les 16.00 hores. La cloenda està prevista a les 17.00 hores.

Us podeu descarregar el document d’inscripció al següent enllaç. https://troballes.org/wp-content/uploads/inscripcio-assemblea.pdf

Etiquetado en: ,