Felicitem-nos !!! Troballes ja te deu anys de vida

Aquest 2016 es compleixen 10 anys de la posada en funcionament de Troballes-Empresa d’Inserció, SLU.

Des de Càritas Diocesana de Lleida i coneixent les precàries situacions sociolaborals  que afectaven a diferents col·lectius,  va decidir posar al servei de les persones en risc d’exclusió social una eina que afavorís la seva reinserció a traves de la formació personal, laboral, i aquest va ser el projecte Troballes que  promou la Fundació Jaume Rubió i Rubió de Càritas Diocesana de Lleida .

En aquests 10 anys Troballes-Empresa d’Inserció, SLU, ha passat de «projecte» a ser una realitat a mes comptant amb el suport tant de la ciutadania de Lleida ciutat i comarques com de les institucions eclesials, locals, comarcals i autonòmica, en aquests 10 anys hem endegat diferents programes d’acció i copsat la sacsejada social de l’anomenada «crisi» econòmica que ha augmentat la quantitat de persones necessitades d’un lloc de treball i aquest procés ha servit també per refermar la necessitat de seguir treballant per tal d’assolir els objectius que van promoure fa 10 anys la necessitat de crear la nostra entitat Troballes-Empresa d’Inserció, SLU.

Anirem informant de les novetats que es produeixin durant l’any d’aniversari.

Logo 10 anys