Signatura del conveni de col·laboració amb l’empresa Ilemo Hardi SAU

El 17 de desembre 2015 i en la seu de la Fundació Jaume Rubió i Rubió va tenir lloc la signatura del conveni de col·laboració entre l’empresa Ilemo Hardi SAU representada per el Sr. Josep Antoni Minguell Arrufat,  amb la Fundació Jaume Rubió i Rubió i Troballes Empresa d’Inserció representada pel director de la mateixa Sr. Josep Fernàndez Puigpelat.

La signatura d’aquest conveni es va fer partint del treball que l’equip de voluntaris de Càritas Diocesana de Lleida desenvolupa en la recerca d’empreses amb cor  que te com a finalitat el trobar empreses lleidatanes que vulguin col·laborar amb els programes de Càritas Diocesana de Lleida adreçats a proveir llocs de treball per a les persones que a la Fundació Jaume Rubió i Rubió estan participant en el programa del Servei d’Acolliment Parroquial d’Inserció Sociolaboral (SAPILA) o des del de Troballes EI, l’empresa Ilemo Hardi SAU amb la firma d’aquest conveni es compromet a contractar segons les seves necessitats a aquestes persones que han millorat les seves competències laborals i personals a traves dels programes SAPILA i Troballes EI.