Visita del secretari d’Ocupació i Relacions Laborals del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, Sr. Joan Aregio

El proppassat dimecres va efectuar una visita a les instal·lacions de Troballes el secretari d’Ocupació i Relacions Laborals del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, Sr. Joan Aregio.

A la Visita a Troballes, empresa d’inserció promoguda per Càritas Diocesana de Lleida, s’incorporà el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré. tots dos van ser rebuts pel secretari general de Càritas Diocesana de Lleida, Sr. Josep Anton de la Fuente, el president de l’Associació Troballes, Sr. Albert Puchol  i el Gerent de Troballes Sr. Josep Fernández.

Van mantenir una reunió de treball i informativa en la que els visitants van rebre tota mena d’explicacions i dades referents tant pel que fa al trajecte de Troballes desde el seu inici fins ara, com dels avenços aconseguits, la quantitat de persones que s’han beneficiat i les contractacions assolides, interessant-se per la situació de la recuperació de roba, la recollida, distribució, reptes de futur tant de Troballes com del sector en el que es participa.

Finalitzada la reunió van visitar les instal·lacions on van poder apreciar pràcticament i amb detall com es realitzen tots els processos de gestió i distribució de la roba reutilitzada en els locals cedits per l’Ajuntament de Lleida, i com durant l’any 2014 en aquestes instal·lacions es van gestionar prop de 900.000 quilos de roba usada recollits gracies a la solidaritat ciutadana.