Recursos

Càritas Diocesana de Lleida escalfa motors per la seva assemblea general

Posted by:  /  Tags: ,

Càritas Diocesana de Lleida escalfa motors per la seva assemblea general

Càritas Diocesana de Lleida celebrarà el vinent 18 de gener la seva Assemblea General amb el lema ‘ Implicats en un somni comú’. La trobada tindrà lloc al Col·legi Episcopal de Lleida.

L’assemblea començarà a les nou del matí amb l’acollida i a les 9.30 es farà la benvinguda i presentació. A les 10.30 hores tindrà lloc la xerrada ‘El valor del comú’ a càrrec de Juan José López de Càritas Española.

Després d’una pausa arribarà el torn de fer públic els resultats de l’enquesta que Càritas Diocesana de Lleida ha fet a les darreres setmanes. A continuació, tindrà lloc una taula rodona sobre ‘Diàleg sobre participació, acompanyament i vinculació’. Més tard, es farà la votació dels candidats a formar part del Consell de Càritas Diocesana de Lleida.

A les 13.30 hores es farà una celebració de la paraula. A la tarda, després del dinar, es farà el reconeixement del voluntariat a les 16.00 hores. La cloenda està prevista a les 17.00 hores.

Us podeu descarregar el document d’inscripció al següent enllaç. http://troballes.org/wp-content/uploads/inscripcio-assemblea.pdf

Comentaris tancats.