Recursos

Càritas Diocesana de Lleida, Fundació Jaume Rubió i Rubió i Troballes al Solidàrium13

Posted by:

El proppassat dissabte dia 19 la Fundació Jaume Rubió i Rubió i Càritas Diocesana de Lleida, en l’espai que teníem destinat a la fira Solidàrium13 de Lleida, vam presentar conjuntament als ciutadans que van assistir a dita fira,  totes les activitats que duem a terme en favor de les persones amb més dificultats d’inserció sociolaboral.
Va estar present en la nostra taula la regidora Ma Rosa Ball de Cooperació Internacional de la Paeria de Lleida.
Va estar molt un dia molt profitós i els visitants del Solidàrium van poder rebre tota la informació que havíem posat a la seva disposició, tant impresa com responen personalment als seus dubtes i preguntes.

A més vam sortejar entre els assistents a la la Fira una cistella de Comerç Just preparada per Troballes.
Cal ressaltar que el tema central del Solidàrium d’aquest any era la celebració de l’Any Internacional de l’Aigua i per fomentar hàbits ciutadans d’aprofitament de l’aigua, a Troballes vam editar un imprès en el que fèiem evident l’estalvi d’aigua que també suposa  la recuperació i reutilització de la roba, en aquest full ens demostra amb uns gràfics molt entenedors la quantitat d’aigua estalviada per cada peça de roba,  reforçant així  l’idea que  donant una segona vida a la roba garantim un futur per l’aigua dolça que ara tenim.

L’altre missatge que vam transmetre va ser el de com tant a Càritas com les persones que sens atansen amb mancances socials, laborals, de supervivència, necessiten i cerquen els braços i mans que els ajudin a sortir-se’n per ells mateixos d’aquestes  situacions.

Per això volem arribar-te, demanant  que t’apuntis amb nosaltres i també que facis córrer la veu de que sou necessaris.

Comentaris tancats.