Recursos

Èxit de «Oh ! una joia de passarel·la !»

Posted by:

El passat día 27 va tindre lloc la desfilada «oh! una joia de passarel·la!» que va estar organitzada per Troballes i Roba Amiga dintre de la 7a fira de Formació i Treball de Lleida, l’acte va estar  presentat pel conegut periodista de Lleida Televisió, Oscar Fernandez que va donar pas al Director de Càritas Diocesana de Lleida senyor Ramón Baró que dirigint-se  als  alumnes  va dir lis que amb esforç, il·lusió i honradesa és pot arribar molt  lluny, després va ser el  senyor Josep Presseguer Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Lleida qui va parlar dient que estava molt il·lusionat amb aquest acte, que és una fira molt important per al creixement i futur de la ciutat, el final dels parlaments va anar a cárrec del senyor Miquel Ángel Cullerés director del Departament dEnsenyament de Lleida que va valorar molt positivament la xarxa i la valua dels alumnes en una acte multidisplinar com aquest.

Agraim a tots els alumnes, als professors dels instituts, als diferents centres i institucions que han col·laborat i donat suport a aquesta presentació pública tan reexida, que ha servit per visualitzar el que es pot aconseguir amb la solidaritat de tots els que ens faciliten la seva roba usada per a que es pugui reutilitzar dignament.

A la web de la Paeria de Lleida i al seu servei de notícies han fet esment d’aquesta desfilada de moda amb la següent nota:

«Una de les novetats d’enguany de la Fira de Formació Professional i Treball de Lleida ha estat la desfilada de moda amb roba recuperada que ha organitzat l’Associació Troballes, una iniciativa que ha comptat amb la col·laboració de sis famílies professionals presents al saló. Concretament han participat el col·legi Episcopal (disseny gràfic), l’Escola de Models Magda Simó (models), l’Institut Torre Vicens, (perruqueria i estètica decorativa), l’IES Caparrella (imatge i so), l’Institut de Mollerussa (ornamentació floral), l’Escola de Treball (electricitat i electrònica) i l’Escola d’Hoteleria i Turisme (refrigeri posterior a la desfilada).
La iniciativa, que ha tingut molt bona acollida i nombrós públic, ha permès combinar els vessants formatiu, lúdic i solidari, ja que els representants de cada disciplina han hagut de preparar la part de la desfilada vinculada a les seves competències, sent un al·licient extra per als visitants del saló. A més, ha donat suport a un programa d’integració laboral i a sensibilitzar la societat sobre aquesta tasca solidària. Enhorabona als organitzadors i gràcies a totes les persones i entitats que fent xarxa treballen a la nostra ciutat per la solidaritat.»

Reportatge fotogràfic de «oh és una joia de pasarel·la«

(per ampliar les imatges cliqueu a sobre)

Preparació: Maquillatge, perruquería…

Presentació i parlaments

La pasarel·la

Comentaris tancats.