Recursos

Carta de comiat i agraïment de Manuel Diaz (Manolo) a tota la gent de Troballes

Posted by:

Hem rebut una carta de comiat i agraïment que Manuel Díaz (Manolo) ens fa arribar a tots els que estem amb Troballes, usuaris, voluntàries/ris i treballadores/ors

Benvolguts/des,

Us faig arribar aquestes línies amb motiu del meu trasllat de lloc de treball.

Vull donar-vos les gràcies per tot el recolzament rebut de part vostra durant aquests 10 anys llargs que he estat al capdavant de Troballes, des de la seva creació fins el dia d’avui, en que, amb el vostre ajut, ha adquirit carta d’identitat en el àmbit socio-laboral.

Segur, que sense l’aportació de totes i tots vosaltres això no hagués estat possible, per tant de tot cor us manifesto el meu agraïment ben sincer.

Ara, l’equip directiu de l’Associació Troballes, ha decidit que l’empresa Troballes passi a dependre de la Fundació Jaume Rubió i Rubió, ja que aquesta és una eina de Càritas Diocesana de Lleida per lluitar contra l’atur de les persones més necessitades del nostre territori.

La Fundació s’ha dividit en tres àrees: producció, acció social i administració.  Aquesta organització respon a l’objectiu de compartir molt més i sumar sinergies en alguns camps per tal de no augmentar la despesa.

Conseqüentment, els responsables de la nova organització són: El Sr. Josep Fernández  Puigpelat com a director de la Fundació i a més a més l’administrador de la part productiva, per tant el nou gerent de l’empresa Troballes, el Sr. Josep A. de la Fuente, administrador i un servidor passo a ser el responsable de l’àrea d’acció social i del desenvolupament institucional de Fundació.

Aprofito l’avinentesa per facilitar-vos el meu nou correu electrònic, mitjançant el qual us podeu posar en contacte amb mi:  mdiaz@fundaciojaumerubioirubio.cat

Novament us dono les gràcies per haver compartit amb mi tot aquest temps de treball i servei.

Desitjo poder seguir comptant amb la vostra col·laboració per tal de fer realitat una Fundació que treballi per la inserció laboral de les persones amb més dificultats i/o amb risc d’exclusió social, creant llocs de treball.

Atentament,

Manolo Díaz

Coordinador Area Social

Fundació Jaume Rubió i Rubió

Comentaris tancats.