Recursos

Donació de l’Obra Social «La Caixa» per un projecte de la Fundació Jaume Rubió i Rubió

Posted by:

Ahir es va signar l’acord per el que  l’Obra Social «La Caixa» a Lleida col·labora entregant una donació a la Fundació Jaume Rubió i Rubió per a un projecte que vol apropar el mon empresarial  de Lleida amb la Xarxa d’Entitats Cristianes d’Acció Caritativa i Social i endegar sinergies que afavoreixin la inserció sociolaboral de persones amb greus situacions d’exclusió Social a les nostres contrades.

Tot seguit un fragment de la nota de premsa entregada per l’Obra Social «La Caixa» als mitjans de comunicació, i unes fotografies de l’acte de signatura.

NOTA DE PREMSA

L’Obra Social ”la Caixa” destina 10.000 euros a un projecte de la Fundació Jaume Rubió i Rubió per crear un marc de contacte permanent, entre el món empresarial i la Xarxa d’Entitats Cristianes d’Acció Caritativa i Social, per atendre a persones en risc d’exclusió social

•   “la Caixa” ha destinat 500 milions a la seva Obra Social l’any 2012 per cinquè any consecutiu

•    Aquesta quantitat posiciona a “la Caixa” com la primera fundació privada a Espanya per volum de pressupost i com una de les més importants del món

•    El desenvolupament de programes de caràcter social constitueix la prioritat fonamental.

Lleida, XX de gener de 2013.- L’Obra Social ”la Caixa” a Lleida reafirma el seu compromís realitzant una nova col·laboració a la Fundació Jaume Rubió i Rubió, per dur a terme el projecte “Trobada del món empresarial i de la Xarxa d’Entitats Cristianes d’Acció Caritativa i Social per la inclusió a Lleida”.
La Fundació Jaume Rubió i Rubió, és l’entitat escollida pels membres de la Xarxa d’Entitats Cristianes d’Acció Caritativa i Social, per pilotar l’esmentat projecte.

Degut a la situació econòmica actual, a la Fundació Jaume Rubió i Rubió i les entitats que formen part de la Xarxa, estan desbordats per intentar ajudar a totes les persones que cada cop més es troben en situacions de pobresa i en risc d’exclusió social.

Per això pretenen, ajudar a les persones en risc d’exclusió social, mitjançant el desenvolupament d’accions de formació, l’establiment d’itineraris personalitzats d’inserció sociolaboral, crear empreses d’inserció,  promoure l’economia social, desenvolupar projectes de sensibilització i d’educació per promoure el consum de productes reciclats i de segona mà, a més a més de fomentar i apel·lar a  la responsabilitat social empresarial.

La Fundació Jaume Rubió i Rubió es promoguda per Càritas Diocesana de Lleida, a la qual hi és vinculada, per dur a terme la seva acció en el camp de la inserció sociolaboral, de persones amb vulnerabilitat o en risc d’exclusió social.

Comentaris tancats.