Recursos

CIJCA-Càritas-Arrels-Troballes guardonats als PREMIS CANDI VILLAFAÑE

Posted by:

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha presidit aquesta tarda el lliurament de guardons Candi Villafañe, uns premis que distingeixen projectes de promoció d’igualtat d’oportunitats i no discriminació.

El treball “Dispositiu d’Igualtat d’Oportunitats” ha estat guardonat en la Modalitat A: Projectes d’intervenció a realitzar. L’autor d’aquest projecte és l’entitat CIJCA com a entitat jurídica i altres entitats de la ciutat com Càritas, Arrels i Troballes.

El projecte va adreçat a persones en risc d’exclusió social per manca de treball, a la ciutat de Lleida i rodalies. El projecte planteja formació i seguiment de col•lectius vulnerables i pretén crear llocs de treball i fomentar, sobretot, l’emprenedoria i la creació de cooperatives en xarxa per tal de facilitar la continuïtat del projecte i la inserció socio-laboral de les persones més vulnerables de la ciutat.

Document: Informació GUANYADORS DELS PREMIS CANDI VILLAFAÑE

Reportatge fotogràfic:

Comentaris tancats.