Recursos

Inici d’un nou projecte: DIDO (Dispositiu igualtat d’oportunitats.)

Posted by:

El vint de setembre es va posar en marxa el curs de bugaderia, tractament de roba i planxa, del projecte dispositiu d’igualtat d’oportunitats DIDO, amb dotze alumnes i la contractació a través de plans d’ocupació del projecte impuls del Departament de Treball i Servei d’Ocupació de Catalunya.

Aquest Projecte DIDO és fruit de la col•laboració de quatre entitats de Lleida (Fundació Sant Ignasi–Arrels, CIJCA, Càritas Diocesana de Lleida i L’Associació Troballes).
La finalitat d’aquest projecte és poder realitzar en una mateixa entitat tot l’itinerari soci-laboral de cadascun dels participants, fins a poder crear empresa pròpia i per part del projecte DIDO, l’acompanyament de la dita empresa.

Esperem molt d’èxit en aquesta iniciativa.

Lleida, octubre 2010.

Comentaris tancats.