Recursos

Arxiu de diciembre, 2020


Agraïment de final d’any

Escrit per:

Acaba un 2020 complicat en què des de Troballes fem un agraïment a dos dels principals finançadors que tenim, Inditex i el fons Social Europeu (POISES), per la seva col·laboració que ens ha permès dur a terme diferents línies de treball.

Gràcies a la subvenció del programa Inditex – Cáritas Española: “empleo en igualdad de oportunidades”, hem pogut crear un nou lloc de treball i adquirir una furgoneta, que s’ha destinat al nostre projecte de Troballes Llar. En aquest context, el finançament ens ha permès realitzar un nou contracte d’inserció, donar a conèixer els projectes de Troballes Llar i Bugaderia i reforçar la recollida de roba per tot el territori. Per la seva part el finançament dels Fons Social Europeu ens ha permès seguir una lineal de continuïtat de la qual se’n beneficien directament 5 contractes d’inserció i el nostre tècnic de producció.

 

Unipreus fa més fàcil l’hivern als infants

Escrit per:

El dia 16 de novembre, l’empresa Unipreus S.L va fer una donació a Toballes E.I. En concret, es tractava de roba de primera necessitat per a infants. L’arribada imminent de l’hivern és un moment clau per al projecte de donació de roba que Troballes executa conjuntament amb Càritas Diocesana de Lleida. Amb aquesta donació de sabates, guants, bufandes i barrets per a infants que ha realitzat Unipreus un gran nombre de famílies de la ciutat podran accedir a un tipus de roba que escasseja més en les donacions de la ciutadania rebudes a l’entitat Troballes. Per tant mostrem el nostre agraïment públic a Unipreus pel seu gest de responsabilitat social corporativa i animem a més empreses de territori a afegir-se a aquests tipus d’iniciatives socials.