Recursos

Arxiu de febrero, 2013


Cinco cosas que hacer con la ropa usada, en lugar de tirarla

Escrit per:

Consells publicats en el bloc de la «Comunidad Triodos«, son punts a recordar i compartir amb els nostres contactes, amics, família, companys de treball, parròquia, esports, etc

¿Qué puedo hacer yo?

Cinco cosas que hacer con la ropa usada, en lugar de tirarla

Ropa que termina en el vertedero o una incineradora. Todavía es un destino habitual para las miles de toneladas de residuo textil que se generan cada año en España. Un 3 % del total de residuos.

Para evitarlo, existen múltiples alternativas para desprendernos de ropa que ya no utilizamos o nos queda mal, como las que recogemos a continuación:  http://www.somostriodos.com/cinco-cosas-que-hacer-con-la-ropa-usada-en-lugar-de-tirarla/

Canvi en la gerència de Troballes

Escrit per:

Aquest mes de Febrer a accedit al càrrec de gerent el Senyor Josep Fernández en substitució de qui fins ara va tenir aquest càrrec el Senyor Manuel Diaz que a partir d’ara passa a fer-se càrrec de  l’Àrea Social de la Fundació Jaume Rubió i Rubió, des de la seva nova tasca mantindrà, si s’escau, puntuals col·laboracions amb Troballes.

Els empleats, voluntaris, i usuaris agraïm a Manuel Diaz (Manolo) la seva dedicació als nostres projectes d’inserció sociolaboral des del mateix moment de la creació del projecte  Troballes, i  en el seus inicis al Polígon Industrial Del Segre fins a arribar al moment de creixement assolit en aquests anys, la implantació a Gardeny i les nostres contrades. Gracies Manolo i èxits en el nou repte .

Manuel Diaz (Manolo)

El ja actual gerent de Troballes en Josep Fernández accedeix a aquest càrrec aportant la seva experiència com a Secretari de Càritas Diocesana de Lleida i Director de la Fundació Jaume Rubió i Rubió des de les que sempre ha estat donant suport tant al projecte de Troballes com als programes TroballesLlar, etc.,  compta amb importants coneixements del mon laboral i les seves característiques aconseguits per molts anys com empresari autònom, també de l’activisme solidari i social a mes  del seus estudis de  Doctrina Social de l’Església rebuts del mestratge del recordat Mn Jaume Rubiò i Rubiò. Benvingut a Troballes on ja reps tot el suport i col·laboració de empleats, voluntaris i usuaris.

Josep Fernández

La OCU pide que se retiren los contenedores de ropa piratas

Escrit per:

Toneladas de ropa usada se recogen en contenedores ilegales

Nota de prensa

La OCU pide que se retiren los contenedores de ropa piratas

Continua llegint →

Troballes Llar estrena web

Escrit per:

TroballesLlar ja compta amb pàgina web pròpia, des de la que mantindrà el contacte i mantindrà informats a tots els seus actuals usuaris i clients tant  particulars, com empreses, institucions, també serà l’eina virtual que permetrà atendre totes les consultes i demandes que facin tant els possibles futurs clients com qui vulgui conèixer el programa de serveis d’ajuda a domicili i neteja en general.

Continua llegint →

La inauguracio de la nova botiga al TN Comarques

Escrit per:

Botiga fil per randa al TN comarques de tv3

http://www.tv3.cat/3alacarta/#/videos/4466051

Del minut 07:35 fins al minut 08:00

La web del Bisbat informa de la inauguració de la nova botiga de Troballes

Escrit per:

La Fundació Jaume Rubió obre un quarta botiga solidària.

Lleida té des d’ara una nova botiga de roba reciclada i recuperada. El seu nom és «Fil per randa«. S’ha posat en marxa aquest dijous, 14 de febrer, pel programa d’inserció laboral de Càritas. Aquest programa, degut al seu volum, s’ha constituït en una fundació que porta el nom del qui fou delegat de Càritas Diocesana de Lleida, Mn. Jaume Rubió, mort ja fa alguns anys.

Continua llegint →

La web de la Paeria informa sobre la inauguració de «fil per randa»

Escrit per:

Nova botiga solidària del projecte Troballes en col·laboració amb la Fundació Jaume Rubió a la Zona Alta de Lleida

Data de publicació: 14/2/2013

Posaran a la venda roba i productes de Comerç Just

BENESTAR SOCIAL I OCUPACIÓ

Inauguració de la nova botiga

Escrit per:

Ahir va tindre lloc la inauguració de la nova botiga que té per nom «fil per randa»,  el nou concepte en roba i  productes de Comerç Just per crear llocs de treball i tenir cura del medi ambient.

Continua llegint →

Troballes present a Irun en la II Fira Inserciona

Escrit per:

Unes 200 empreses d’inserció, entre elles Troballes, van participar el dijous 31 de Gener i el divendres 1 de Febrer en la II Fira d’empreses d’inserció Inserciona, que s’ha celebrat aquest any en el recinte firal Ficoba d’Irun (Guipúscoa).

INAUGURACIÓ NOVA BOTIGA, US ESPEREM

Escrit per:

A Troballes nova botiga, nou estil, nous productes

Escrit per:

Gaudeix d’un nou concepte en roba i en productes de Comerç Just creant llocs de treball i tenint cura del medi ambient

Les peces de roba i els complements de la botiga fil per randa han estat donats i tractats a Troballes, empresa d’inseció laboral, per tal de garantir-ne una bona qualitat.

Els beneficis que s’obtenen amb les vendes a fil per randa es destinen al programa d’ocupació de Càritas i, a meés a més, es col·labora en la preservació de la natura.

Els productes de Comerç Just que t’oferim a fil per randa, tenen història. Darrera d’ells, hi ha les mans dels productors que els han treballat i de les organitzacions que recolzen la seva producció i distribució per facilitar la venda.
Així, establim unes relacions comercials basades en el tracte directe i el respecte mutu, amb criteris no únicament econòmics, sinó també socials i ambientals.