Recursos

Arxiu de enero, 2013


La Paeria agraeix a Troballes la donació de joguines

Escrit per:

Com sabeu un altra de les nostres activitats es la que te a veure amb la recollida i reciclatge de joguines,     aquesta tasca ens a permès  la donació de joguets plenament recuperats i a punt per a que els infants els gaudeixin.

Es per això que el regidor i 2n Tinent d’Alcalde de la Paeria de Lleida Sr Josep Presseguer a fet arribar al nostre president Sr. Albert Puchol una carta d’agraïment per la nostra col·laboració en el treball educatiu d’entorn  de la regidoria de Benestar Social i Ocupació adreçat a la infància i família.

Carta rebuda

Restaurant BOK2 i la seva solidaritat amb Troballes – Càritas

Escrit per:

La notícia al bloc de BOK2

dimecres 23 de gener de 2013

Donació de l’Obra Social «La Caixa» per un projecte de la Fundació Jaume Rubió i Rubió

Escrit per:

Ahir es va signar l’acord per el que  l’Obra Social «La Caixa» a Lleida col·labora entregant una donació a la Fundació Jaume Rubió i Rubió per a un projecte que vol apropar el mon empresarial  de Lleida amb la Xarxa d’Entitats Cristianes d’Acció Caritativa i Social i endegar sinergies que afavoreixin la inserció sociolaboral de persones amb greus situacions d’exclusió Social a les nostres contrades.

Continua llegint →

Al Cafeïna de Lleida TV entrevisten al nostre gerent

Escrit per:

El dia 7 i en el programa Cafeïna de Lleida Televisió, la seva directora i presentadora Marivi Chacón ha parlat amb el nostre gerent Manuel Díaz, que no tan sols ha informat dels nous contenidors que  Troballes comença a instal·lar per la  ciutat i les comarques,  també ha aprofitat per explicar les novetats previstes per aquest any 2013 i al temps analitzar i reflexionar sobre la realitat de l’exclusió i de quina manera a través tant de Troballes com amb l’acció coordinada de les diferents associacions de la nostra xarxa endeguem processos d’inserció sociolaboral.

http://lleidatelevisio.xiptv.cat/cafeina/capitol/capitol-1333
inici minut 20:42 fins al minut 36:03

Contenidors de roba mes segurs

Escrit per:

Troballes substitueix els contenidors de recollida de roba usada per un model més segur. L’objectiu és evitar robatoris del material, però també accidents entre les persones que proven d’endur-se’n la roba de l’interior. Aquest es el tercer cop que Troballes renova els mecanismes de protecció i seguretat de dits contenidors. De manera gradual es canviaran els 161 contenidors que hi ha a la demarcació.

El nostre gerent Manuel Diaz presenta els nous contenidors


La noticia al programa Noticies del vespre de Lleida Televisió del  dia 1 de Gener de 2013
inici:  del min 9:57 fins al min 12: 15
http://www.segre.com/index.php?id=1193