Recursos

Arxiu de septiembre, 2012


El Parlament lliura la medalla d’honor a Òmnium pel «servei a la llengua, la cultura i la identitat catalanes» i a Càritas pel «referent en la lluita contra la pobresa»

Escrit per:

El Parlament ha lliurat aquest vespre la medalla d’honor de la institució, en categoria d’or, a Òmnium Cultural i Càritas Catalunya. L’acte, que ha obert la commemoració institucional de la diada, l’han presidit Núria de Gispert i Artur Mas. La presidenta del Parlament ha demanat que Catalunya Continua llegint →

Càritas Catalunya rep la medalla d’honor del Parlament

Escrit per:

Redacció Actualitzat a les 00:53 h 11/09/2012

El lliurament de la medalla d’honor del Parlament a Òmnium Cultural, que ha rebut la seva presidenta, Muriel Casals, i a Càritas, que ha rebut també la seva presidenta, Carme Borbonès, han suposat el tret de sortida als actes intitucionals de celebració de la Diada de Catalunya. La presidenta del Parlament Núria de Gispert i el president de la Generalitat Artur Mas han destacat les contribucions culturals i socials de les dues entitats. Continua llegint →

Membres de la Coordinadora d’ONGD i altres Moviments Solidaris (aMS) de Lleida ens visiten

Escrit per:

Ahir van visitar les nostres instal·lacions els membres de La Coordinadora d’ONGD i altres Moviments Solidaris (aMS) de Lleida, en dita visita van descobrir una nova realitat lleidatana per endegar la inserció sociolaboral de les persones que estan en situació de risc d’exclusió social.

Entitats lleidatanes solidàries

Escrit per:

El mes d’agost passat, un dels nostres voluntaris va  aconseguir que tres entitats lleidatanes acceptessin de  col·laborar en la recollida de roba usada amb la col·locació d’un contenidor a cadascun dels seus centres, amb el que augmentem tant  la visualització de la  nostra activitat com la  possibilitat d’augment en la quantitat i qualitat de la roba recuperada.

Agraïm a dites entitats, Club de tennis de Lleida, Sícoris Club i Gimnàs EKKE, aquest suport que ens han ofert.