Recursos

Arxiu de ‘Agenda d’Activitats’


Vora de cinquanta persones cumpleixen mesures penals alternatives a l’empresa d’inserció Troballes cada any

Escrit per:  /  Tags: , ,

Cinquanta persones cumpleixen mesures penals alternatives a l’empresa d’inserció Troballes cada any

El passat dia 8 de juliol l’empresa Troballes EI va rebre la visita dels tècnics del Departament de Justícia de la Generalitat que gestionen les mesures penals alternatives.

Van venir a visitar-nos, ja que Troballes cada any vora de 50 persones fan els seus serveis en bé de la comunitat en la nostra empresa. De fet, Troballes porta des de l’any 2002 realitzant aquesta acció. Els tècnics del Departament de Justícia van veure la tasca que estem realitzant i on estan realitzant aquell treball els penats.

Van estar encantats de veure el bon ambient que existeix en Troballes i el treball que realitzen les persones penades acompanyament pels nostres tècnics. A la vegada van comprovar com aquest treball ajuda a les persones a integrar-se novament a la societat.

També el director de la Fundació Jaume Rubió i Rubió va explicar als tècnics les dificultats per portar a terme aquesta tasca i va proposar diverses millores al servei relacionades amb la coordinació entre l’administració i l’entitat.

Esperem que aquesta col·laboració entre el Departament de Justícia de la Generalitat i Troballes cada dia sigui més ferm i que puguem ajudar a rehabilitar persones per la societat.

 

Xerrada Informativa 27/11

Escrit per:

xerrada

Tertúlia 16 de Març de 2016

Escrit per:

Banca Etica Març2016 A

El dia 17 de maig a les 12 hores els regidors de la Paeria S. Sa. Rafael Peris i S.Sa. Mª Rosa Ball giraran visita a les nostres instal·lacions.

Escrit per:

El dia 9 de maig, a les 9 hores el delegat de govern de la Generalitat a Lleida, Sr. Ramon Farré i Roure,visitarà Troballes.

Escrit per:

Campanya de recollida de motxiles per temporers

Escrit per:

Els col·legis Estonac, Arabell, Sagrada Família i IES Josep Lladanosa participen en aquesta campanya.

Vols participar?.