Recursos

Arxiu de ‘Agenda d’Activitats’


Càritas Diocesana de Lleida escalfa motors per la seva assemblea general

Escrit per:  /  Tags: ,

Càritas Diocesana de Lleida escalfa motors per la seva assemblea general

Càritas Diocesana de Lleida celebrarà el vinent 18 de gener la seva Assemblea General amb el lema ‘ Implicats en un somni comú’. La trobada tindrà lloc al Col·legi Episcopal de Lleida.

L’assemblea començarà a les nou del matí amb l’acollida i a les 9.30 es farà la benvinguda i presentació. A les 10.30 hores tindrà lloc la xerrada ‘El valor del comú’ a càrrec de Juan José López de Càritas Española.

Després d’una pausa arribarà el torn de fer públic els resultats de l’enquesta que Càritas Diocesana de Lleida ha fet a les darreres setmanes. A continuació, tindrà lloc una taula rodona sobre ‘Diàleg sobre participació, acompanyament i vinculació’. Més tard, es farà la votació dels candidats a formar part del Consell de Càritas Diocesana de Lleida.

A les 13.30 hores es farà una celebració de la paraula. A la tarda, després del dinar, es farà el reconeixement del voluntariat a les 16.00 hores. La cloenda està prevista a les 17.00 hores.

Us podeu descarregar el document d’inscripció al següent enllaç. http://troballes.org/wp-content/uploads/inscripcio-assemblea.pdf

Vora de cinquanta persones cumpleixen mesures penals alternatives a l’empresa d’inserció Troballes cada any

Escrit per:  /  Tags: , ,

Cinquanta persones cumpleixen mesures penals alternatives a l’empresa d’inserció Troballes cada any

El passat dia 8 de juliol l’empresa Troballes EI va rebre la visita dels tècnics del Departament de Justícia de la Generalitat que gestionen les mesures penals alternatives.

Van venir a visitar-nos, ja que Troballes cada any vora de 50 persones fan els seus serveis en bé de la comunitat en la nostra empresa. De fet, Troballes porta des de l’any 2002 realitzant aquesta acció. Els tècnics del Departament de Justícia van veure la tasca que estem realitzant i on estan realitzant aquell treball els penats.

Van estar encantats de veure el bon ambient que existeix en Troballes i el treball que realitzen les persones penades acompanyament pels nostres tècnics. A la vegada van comprovar com aquest treball ajuda a les persones a integrar-se novament a la societat.

També el director de la Fundació Jaume Rubió i Rubió va explicar als tècnics les dificultats per portar a terme aquesta tasca i va proposar diverses millores al servei relacionades amb la coordinació entre l’administració i l’entitat.

Esperem que aquesta col·laboració entre el Departament de Justícia de la Generalitat i Troballes cada dia sigui més ferm i que puguem ajudar a rehabilitar persones per la societat.

 

Xerrada Informativa 27/11

Escrit per:

xerrada

Tertúlia 16 de Març de 2016

Escrit per:

Banca Etica Març2016 A

El dia 17 de maig a les 12 hores els regidors de la Paeria S. Sa. Rafael Peris i S.Sa. Mª Rosa Ball giraran visita a les nostres instal·lacions.

Escrit per:

El dia 9 de maig, a les 9 hores el delegat de govern de la Generalitat a Lleida, Sr. Ramon Farré i Roure,visitarà Troballes.

Escrit per:

Campanya de recollida de motxiles per temporers

Escrit per:

Els col·legis Estonac, Arabell, Sagrada Família i IES Josep Lladanosa participen en aquesta campanya.

Vols participar?.